Telefonie

Telefonie

Wij leveren ook Telefonie systemen die zowel in de cloud als fysiek op locatie kunnen worden geplaatst, wij kunnen met de meeste centrales overwerg maar onze voorkeur gaat naar 3CX deze heeft zeer uitgebreide functies voor Klein zakelijk tot MKB tot hotel en zelf tot callcenter hij heeft alles in huis. de funties van de centrale van 3cx:
  • Auto Provision ( Automatisch instellen van de telefoon toestellen)
  • Call Queue ( wachtrij met functies zoals Callback ( automatisch terugbellen), achtergrond muziek, positie melding) en nog veel meer
  • Ring Groups ( dit is de simpelste waarbij alle telefoon tegelijk overgaan zonder allemaal extra fucties of opties)
  • Digital Receptionist ( het bekende Keuze Menu principe druk ok 1 voor.. druk op 2 voor ... etc)
  • Hotel System ( Wekker systeem waarbij de terlefoon in een hotel kamer op een bepaalde tijd automatisch overgaat om als wekker te dienen. en nog meer fucties als u het koppeld aan een hotel management systeem)
  • Android en iPhone Apps
  • Windows en Mac Apps
Voor meer informatie over de functies kijkt u hier

Op Locatie

BIj de centrale op locatie wordt er een server geplaatst waar de centrale op geinstalleerd wordt, deze oplossing is het meest geschikt voor Middelgroot tot Groot bedrijf, dit vanwege het feit dat deze centrale internet nodig heeft om te werken en het dus aangeraden wordt om 2 internet verbindingen te hebben bijvoorbeeld een Ziggo Coax een een DSL lijn, of een Fiber lijn en Ziggo Coax of een Fiber lijn en een DSL Lijn. het voordeel is dat als u heel veel telefoons hebt dat de bandbreedte in het interne netwerk blijft en niet over internet hoeft.

In de Cloud

Bij de centrale in de cloud is het voordeel dat in het datacenter het internet eigenlijk altijd actief blijft, wij kunnen dit schalen van een Virtuele Server tot een Dedicated Server, het nadeel is hierbij dat als uw internet verbinding niet veel brandbreedte heeft maar u wel veel telefoon toestellen heeft (100+) dat dit dan niet de juiste oplossing is, de investeringskosten voor de cloud zijn wel lager dat de centrale op locatie. als u meer dan 1 telefoon gebruikt is het bij de cloud centrale wel aan te raden om een SBC op uw locatie te plaatsen deze werkt als een telefoon centrale doorgeefluik doordat deze een tunnel opbouwd naar de centrale en de centrale dus rechtstreeks bij de telefoons kan komen.